Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Blogs en nieuwsberichten

nieuwsberichten en blogs freelance journalist tekstschrijver Gabor MooijIk beschik over een uitgebreide ervaring met nieuwsberichten, persberichten, nieuwsblogs en opiniërende blogs. Deze schrijf ik voor vak- en nieuwssites en voor sites van bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht.

Blogs

Vanaf 2014 schrijf ik wekelijks weblogs over hrm-onderwerpen en hrm-nieuws voor Trends in HR van Driessen Groep. Daarnaast verzorg ik sinds 2016 maandelijks twee blogs voor de website van De Digitale Gesprekscyclus.

Verder blogde ik van 2015 tot en met 2017 maandelijks over hrm-achtergronden voor Atrea (hrm-software) en MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie).

In 2016 schreef en redigeerde ik in opdracht van Aegon een groot aantal blogs voor de site van Stap Algemeen Pensioenfonds. Van 2011 tot 2013 blogde ik voor de financiële vergelijkingssite eyeOpen (tegenwoordig onderdeel Knab) over hypotheken, verzekeren, pensioenen en fiscale onderwerpen. Verder maak ik voor de door mij ontworpen en beheerde site WerkGeld.nl een deel van de weblogs.

Nieuwsberichten

nieuwsberichten nieuwsblogsVoor Inkoperscafé.nl verzorg ik vanaf 2019 wekelijks de nieuwsberichten. Tussen 2015 en 2018 maakte ik maandelijks nieuwsberichten voor Atrea. Eerder verzorgde ik voor de vakwebsites HRpraktijk.nl en Zibb.nl (bestaat niet meer) een groot aantal nieuwsartikelen op het gebied van hrm, sociale zekerheid, penisoen en ondernemen.

Persberichten

Ik schreef in 2014 een persbericht voor het Nationaal Sport Sponsoring Programma 3.0 (NSSP 3.0) . Daarbij fungeerde ik als contactpersoon en verzorgde ik de public relations. Het leverde interviews in twee landelijke radioprogramma’s op (van BNR Nieuwsradio). Ook leidde het tot een artikel op de website van het marketingmagazine MarketingTribune. Verder schreef ik voor Loopbaanadvies.net een persbericht over gratis e-books op de website.

Uw weblog

Heeft u blogs of nieuwsberichten nodig? Dan ben ik u graag van dienst.