Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Blogs en nieuwsberichten

nieuwsberichten en blogs freelance journalist tekstschrijver Gabor MooijIk beschik over een uitgebreide ervaring met nieuwsberichten, persberichten, nieuwsblogs en opiniërende blogs. Deze schrijf ik voor vak- en nieuwssites en voor sites van bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht.

Blogs

Voor de blog Trends in HR van Driessen Groep verzorg ik vanaf 2014 wekelijks weblogs met achtergronden over hrm-onderwerpen. Daarnaast schrijf ik sinds 2016 maandelijks twee blogs voor de website van De Digitale Gesprekscyclus.

Verder blogde ik van 2015 tot en met 2017 maandelijks over hrm-achtergronden voor Atrea (hrm-software) en MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie).

In 2016 schreef en redigeerde ik in opdracht van Aegon een groot aantal blogs voor de site van Stap Algemeen Pensioenfonds. Van 2011 tot 2013 blogde ik voor de financiële vergelijkingssite eyeOpen (tegenwoordig onderdeel Knab) over hypotheken, verzekeren, pensioenen en fiscale onderwerpen. Verder maak ik voor de door mij ontworpen en beheerde site WerkGeld.nl een deel van de weblogs.

Nieuwsberichten

Voor Inkoperscafé.nl verzorg ik vanaf 2019 wekelijks de nieuwsberichten. Daarnaast schrijf ik sinds 2014 naast blogs over hrm-achtergronden ook wekelijks nieuwsberichten op hr-gebied voor de blog Trends in HR van Driessen Groep. Voor Atrea schreef ik tussen 2015 en 2018 maandelijks nieuwsblogs. Eerder verzorgde ik voor de vakwebsites HRpraktijk.nl en Zibb.nl (bestaat niet meer) een groot aantal nieuwsartikelen op het gebied van hrm, sociale zekerheid en ondernemen.

Persberichten

Voor het Nationaal Sport Sponsoring Programma 3.0 (NSSP 3.0) schreef ik in 2014 een persbericht. Daarbij fungeerde ik als contactpersoon en verzorgde ik de public relations. Het leverde interviews in twee landelijke radioprogramma’s op (van BNR Nieuwsradio). Ook leidde het tot een artikel op de website van het marketingmagazine MarketingTribune. Verder schreef ik voor Loopbaanadvies.net een persbericht over gratis e-books op de website.

Uw weblog

Heeft u blogs of nieuwsberichten nodig? Ik ben u graag van dienst.