Gabor Mooij: journalist & tekstschrijverGabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Blogs en nieuwsberichten

nieuwsberichten en blogs freelance journalist tekstschrijver Gabor MooijIk heb veel ervaring opgebouwd met het schrijven van nieuwsberichten, persberichten, nieuwsblogs en opiniërende blogs. Deze verzorg ik voor vak- en nieuwssites en voor sites van bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht.

Blogs

Vanaf 2014 schrijf ik regelmatig weblogs over hrm-onderwerpen en hrm-nieuws voor Trends in HR van Driessen Groep. Daarnaast verzorg ik sinds 2016 maandelijks twee blogs voor de website van De Digitale Gesprekscyclus. Eind 2021 en begin 2022 maakte ik een serie van zeven blogs voor Artra, een opleidingsinstituut voor de flexbranche, over scholing, scholingssubsidies en scholingsregelingen.

Verder blogde ik van 2015 tot en met 2017 maandelijks over hrm-achtergronden voor Atrea (hrm-software) en MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie).

In 2016 schreef en redigeerde ik in opdracht van Aegon een groot aantal weblogs voor de site van Stap Algemeen Pensioenfonds. Van 2011 tot 2013 blogde ik voor de financiële vergelijkingssite eyeOpen (tegenwoordig onderdeel Knab) over hypotheken, verzekeren, pensioenen en fiscale onderwerpen. Verder maak ik voor de door mij ontworpen en beheerde site WerkGeld.nl een deel van de blogs.

Nieuwsberichten

nieuwsberichten nieuwsblogsVoor Inkoperscafé.nl verzorg ik vanaf 2019 wekelijks de nieuwsberichten. Tussen 2015 en 2018 maakte ik maandelijks nieuwsberichten voor Atrea. Eerder verzorgde ik voor de vakwebsites HRpraktijk.nl en Zibb.nl (bestaat niet meer) een groot aantal nieuwsartikelen op het gebied van hrm, sociale zekerheid, pensioen en ondernemen.

Over archeologie plaats ik dagelijks veelgelezen nieuwsberichten op sociale media (Facebook, Mastodon, Twitter) als De Archeoloog.

Persberichten

Ik schreef in 2014 een persbericht voor het Nationaal Sport Sponsoring Programma 3.0 (NSSP 3.0). Daarbij fungeerde ik als contactpersoon en verzorgde ik de public relations. Het leverde interviews in twee landelijke radioprogramma’s op (van BNR Nieuwsradio). Ook leidde het tot een artikel op de website van het marketingmagazine MarketingTribune.

Uw weblog

Heeft u blogs of nieuwsberichten nodig? Dan ben ik u graag van dienst.