Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Tekstschrijver

Ik zorg dat u opvalt bij uw doelgroep.

tekstschrijver brochures, whitepapers, webteksten, e-books

Met plezier verzorg ik als tekstschrijver uw zakelijke teksten. Ik schrijf informatief én wervend vanuit uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor een boek of e-book en brochures of whitepapers. Daarnaast kan ik commerciële en informatieve SEO-webteksten voor u schrijven.

Duidelijke boeken en e-books

Heeft u een helder geschreven boek over een vakonderwerp nodig of een interessant e-book dat de aandacht trekt? Dan help ik u graag verder. Ik ben namelijk een ervaren auteur van meer dan tien zakelijke boeken voor grote uitgevers als Wolters Kluwer en Vakmedianet en bedrijven zoals APG.

Commerciële en informatieve SEO-webteksten

SEO webteksten

Ik sta voor u klaar voor een overtuigende en zoekmachinevriendelijke webtekst. Ik heb commerciële en informatieve webteksten en whitepapers gemaakt voor sites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en websites van pensioenfondsen. Hierbij pas ik zoekmachineoptimalisatie (search engine optimalisation, SEO) toe. Dat betekent dat ik uw webteksten voorzie van de juiste zoekwoorden. Hierdoor vindt uw doelgroep uw website. Daarnaast kan ik ook doelgroepgerichte teksten verzorgen voor uw pagina’s op social media zoals Facebook of LinkedIn. Verder kan ik uw Google Ads-campagnes versterken met korte, krachtige en wervende teksten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met me op. Ik ben u graag van dienst.