Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Tekstschrijver

Ik zorg dat u opvalt bij uw doelgroep.

tekstschrijver brochures, whitepapers, webteksten, e-books

Met plezier verzorg ik als tekstschrijver uw zakelijke teksten. Ik schrijf informatief én wervend vanuit uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor webteksten of teksten voor social media en brochures of whitepapers. Daarnaast kan ik een boek of e-book voor u schrijven.

Commerciële en informatieve SEO webteksten

Ik sta voor u klaar voor een overtuigende en zoekmachinevriendelijke webtekst. Ik heb commerciële en informerende webteksten gemaakt voor sites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en websites van pensioenfondsen. Hierbij pas ik zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe. Dat betekent dat ik uw webteksten voorzie van de juiste zoekwoorden. Hierdoor vindt uw doelgroep uw website. Daarnaast kan ik ook doelgroepgerichte teksten voor uw pagina’s op social media zoals Facebook of LinkedIn verzorgen. Verder kan ik uw Google Ads-campagnes versterken met korte, krachtige en wervende teksten.

Brochures en whitepapers

Verder kan ik op de maat van uw doelgroep een wervende en/of informatieve tekst voor uw brochure of whitepaper maken. U kunt daarbij rekenen op mijn uitgebreide ervaring met dergelijke teksten. Ik houd rekening met de manier (print, digitaal) waarop de brochure of whitepaper verschijnt.

Duidelijke boeken en e-books

Heeft u een helder geschreven boek over een vakonderwerp nodig of een interessant e-book dat de aandacht trekt? Dan help ik u graag. Ik ben namelijk een ervaren auteur van meer dan tien zakelijke boeken.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met me op. Ik ben u graag van dienst.