Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Tekstschrijver

Ik zorg dat u opvalt bij uw doelgroep.

tekstschrijver brochures, whitepapers, webteksten, e-books

Met plezier verzorg ik als tekstschrijver uw zakelijke teksten. Ik schrijf informatief én wervend vanuit uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor uw brochures, whitepapers en teksten voor uw website of socialmediapagina(‘s). Daarnaast kan ik een boek of e-book voor u verzorgen.

Brochures en whitepapers

Op de maat van uw doelgroep schrijf ik een wervende en/of informatieve tekst voor uw brochure of whitepaper. U kunt daarbij rekenen op mijn uitgebreide ervaring met dergelijke teksten. Ik houd er rekening mee op wat voor manier (vormgeving, digitaal en/of op papier) de brochure of whitepaper verschijnt.

Commerciële en informatieve SEO webteksten

Verder sta ik voor u klaar voor een overtuigende en zoekmachinevriendelijke tekst voor uw website. Ik heb commerciële en informerende webteksten gemaakt voor sites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en websites van pensioenfondsen. Hierbij pas ik zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe. Dat betekent dat ik uw webteksten voorzie van de juiste zoekwoorden. Deze zorgen ervoor dat uw doelgroepen uw site vinden. Daarnaast kan ik ook doelgroepgerichte teksten voor uw pagina’s op social media zoals Facebook of LinkedIn verzorgen. Verder kan ik bijdragen aan uw Google Ads-campagnes met korte, krachtige en wervende teksten.

Duidelijke boeken en e-books

Wilt u een helder geschreven boek over een vakonderwerp of een interessant e-book dat de aandacht trekt? Dan help ik u graag. Ik ben namelijk een ervaren auteur van meer dan tien zakelijke boeken.

Aanvullende informatie

Wilt u aanvullende informatie of een offerte? Bel of mail me dan. Ik ben u graag van dienst.