Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Webteksten

webteksten van tekstschrijver en webredacteur Gabor Mooij

Ik heb veel informatieve en commerciële webteksten geschreven. Dit deed en doe ik voor vaksites, websites van bedrijven en sites van pensioenfondsen. U vindt hieronder een overzicht. De links zijn naar de websites van de verschillende klanten.

Informatieve webteksten

Ik schreef in 2016 webteksten over pensioenproducten voor Aegon en de nieuwe website van Stap Algemeen Pensioenfonds. Ook verzorgde ik in 2016 een webtekst over het jaarverslag 2015 voor de deelnemers van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Verder maakte ik van 2005 tot 2013 checklists voor Managementsupport.nl, een website voor secretaresses.

Commerciële websites

webteksten SEO websiteVoor Atrea (hrm-software) maakte ik tussen 2015 en 2018 SEO-teksten voor de website, inclusief advertentieteksten voor Google Ads en LinkedIn. Ook schreef ik informatieve whitepapers voor Atrea. Een van deze whitepapers over de Wet werk en zekerheid vindt u hier. Voor het zusterbedrijf MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie) verzorgde ik in 2016 drie whitepapers met de onderwerpen binden en motiveren, tevredenheid werknemers en bedrijfsresultaten en begrijpelijk en duidelijk formuleren en communiceren. In 2021 en 2022 schreef ik zeven blogs voor Artra, een opleidingsinstituut voor de flexbranche, over scholing, scholingssubsidies en scholingsregelingen.

Meer weten?

Wilt u ook een prettig leesbare, wervende en heldere webtekst op uw site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.