Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Webteksten

webteksten van tekstschrijver en webredacteur Gabor Mooij

Ik heb veel informatieve en commerciële webteksten geschreven, waarbij ik rekening hield met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit deed en doe ik voor vaksites, websites van bedrijven en sites van pensioenfondsen. U vindt hieronder een overzicht. De links zijn naar de websites van de verschillende klanten.

Informatieve webteksten

In 2023 schreef ik voor advies- en projectenorganisatie Goedemensen twee SEO-artikelen over inkoop en supply management. In 2021 en 2022 schreef ik zeven blogs voor Artra, een opleidingsinstituut voor de flexbranche, over scholing, scholingssubsidies en scholingsregelingen.

Voor Atrea (hrm-software) maakte ik tussen 2015 en 2018 informatieve whitepapers. Een van deze whitepapers over de Wet werk en zekerheid vindt u hier. Voor het zusterbedrijf MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie) verzorgde ik in 2016 drie whitepapers met de onderwerpen binden en motiveren, tevredenheid werknemers en bedrijfsresultaten en begrijpelijk en duidelijk formuleren en communiceren.

Ook verzorgde ik in 2016 een webtekst over het jaarverslag 2015 voor de deelnemers van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel.

Commerciële teksten voor websites

webteksten SEO websiteVoor Atrea (hrm-software) schreef ik tussen 2015 en 2018 SEO-teksten voor de website, inclusief advertentieteksten voor Google Ads en LinkedIn.

Ik maakte in 2016 webteksten over pensioenproducten voor Aegon en de nieuwe website van Stap Algemeen Pensioenfonds. Ook daarbij hield ik rekening met de SEO.

Meer weten?

Wilt u ook een prettig leesbare, wervende en heldere SEO-webtekst op uw site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.