Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Webredactie

webredactie door Gabor Mooij, redigeren webteksten websites Ondernemers, instellingen en uitgevers ben ik van dienst geweest met de webredactie van hun sites. Het ging om commerciële én informatieve teksten. Op deze pagina leest u meer over deze ervaring met daarbij links naar de websites van de klanten.

Ik redigeerde de bedrijfssites van een tuininrichtingsbedrijf, een bureau gespecialiseerd in kredietverzekering en incasso, een bedrijf dat liften inricht en een meubelfabriek. Verder was ik webredacteur van webteksten voor de Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten (SPMS) en Stap Algemeen Pensioenfonds. Ook verzorgde ik de webredactie van vakinhoudelijke webteksten over hrm voor HR Praktijk.nl. Mijn webredactie leidde steeds tot tevreden klanten.

Webredacteur

Als webredacteur zorg ik voor prettig leesbare, wervende en taalkundig juiste teksten. Bij alle webteksten houd ik rekening met de doelgroep. Ook werk ik standaard met SEO. Dat staat voor search engine optimalisation (zoekmachineoptimalisatie). Hierbij zorg ik voor de juiste zoekwoorden om webpagina’s zo hoog mogelijk in Google te laten verschijnen. Verder stem ik de lengte en opbouw van de teksten af op de vormgeving van de websites. Neem contact met me op als u verzekerd wilt zijn van kwalitatieve webredactie op uw maat.