Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Journalist

Ik verhelder ingewikkelde onderwerpen.

journalist voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, nieuwsbrief of websiteMet plezier zet ik mijn journalistieke vaardigheden in voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, nieuwsbrief of website. U bent bij mij aan het goede adres voor het helder maken van ingewikkelde onderwerpen. Ik kan u als zelfstandig journalist van dienst zijn met een achtergrondartikel, interview, blog of nieuwsbericht.

Journalistieke onderwerpen

Mijn specialisaties als journalist zijn financiële producten, hrm, inkoop en pensioenen. Verder ben ik goed thuis in onderwerpen op het gebied van logistiek, communicatie, e-hrm, internet, leefomgeving, geschiedenis, kunst en archeologie.

Artikelen en interviews

Vanaf 2002 heb ik veel journalistieke ervaring opgebouwd met achtergrondartikelen en interviews voor vakbladen, publieksbladen, relatiemagazines, personeelstijdschriften en websites. Daardoor kan ik zowel duidelijke en informatieve artikelen schrijven voor een vakpubliek als voor een brede(re) doelgroep. Ik zet deze expertise en mijn uitgebreide ervaring als journalist graag in voor uw publicatie.

Blogs en nieuwsberichten

U kunt bij mij terecht voor nieuwsberichten of nieuwsblogs die ik als journalist op maat schrijf voor uw doelgroep. Nieuwsblogs voor uw bedrijf laat ik zo goed mogelijk aansluiten op uw producten of diensten. Ook kan ik u ondersteunen met blogs waarin ik inga op specifieke onderwerpen of ontwikkelingen. Daarnaast kan ik voor u een helder en vlot persbericht schrijven dat de aandacht vestigt op uw organisatie, producten of diensten.

Journalist nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een offerte.