Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Journalist

Als journalist verhelder ik ingewikkelde onderwerpen.

journalist voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, nieuwsbrief of websiteMet plezier zet ik mijn journalistieke vaardigheden in voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, publieksblad, nieuwsbrief of website. Ik kan u als zelfstandig journalist van dienst zijn met een achtergrondartikel, interview, blog of nieuwsbericht. Daarbij bent u bij mij aan het goede adres voor het helder maken van ingewikkelde onderwerpen. Mijn specialisaties als journalist zijn humanresourcesmanagement (hrm), inkoop, pensioen en financiële producten (verzekeringen, beleggingen).

Artikelen en interviews

Vanaf 2002 heb ik veel journalistieke ervaring opgebouwd met achtergrondartikelen en interviews voor vakbladen, publieksbladen, relatiemagazines, personeelstijdschriften en websites. Ik ben een bedreven interviewer die gesprekken heeft gevoerd met vakspecialisten, managers, bestuurders, ondernemers en politici. Met mijn schrijf- en interviewervaring kan ik zowel duidelijke, heldere en informatieve artikelen schrijven voor een vakpubliek als voor een brede(re) doelgroep. Ik zet mijn expertise en vaardigheden dan ook graag in voor uw publicaties.

Blogs, nieuwsberichten en persberichten

journalist nieuwsberichten nieuwsartikelen nieuwsblogsU kunt bij mij terecht voor nieuwsberichten of nieuwsblogs die ik op de maat van uw lezers schrijf. Nieuwsblogs over uw bedrijf laat ik zo goed mogelijk aansluiten op uw producten of diensten. Ook kan ik uitgevers en bedrijven ondersteunen met vakinhoudelijke blogs. Hierbij kunt u rekenen op mijn grote kennis over veel vakgebieden, waardoor ik me gemakkelijk kan verplaatsen in nieuwe en moeilijke onderwerpen. Daarnaast kan ik voor u een helder en vlot persbericht schrijven dat de aandacht vestigt op uw organisatie en nieuwe producten of diensten.

Deskundige journalist nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een offerte.