Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Redacteur

Ik verbeter uw teksten.

Gabor Mooij als nauwkeurige redacteur van uw teksten en jaarverslagenWilt u leesbare en krachtige kwaliteitsteksten? Dan kunt u rekenen op mijn uitgebreide ervaring als redacteur. Bij mijn redactie kijk ik nauwkeurig naar de spelling en het taalgebruik. Verder herschrijf ik alinea’s, zinnen en woorden om teksten duidelijker en begrijpelijker te maken. Daarbij verdiep ik me in uw doelgroep en het specifieke onderwerp van de tekst.

Redigeren jaarverslagen

U bent bij mij aan het juiste adres voor het redigeren van uw jaarverslag. Ik heb een uitgebreide ervaring met dit redactiewerk. Zo heb ik tussen 2011 en 2018 de jaarverslagen geredigeerd van de pensioenfondsen van de KLM en Blue Sky Group. Voor uw jaarverslag kan ik ook interviews houden en artikelen schrijven.

Webredactie

Daarnaast help ik u als ervaren webredacteur graag om uw webteksten beter leesbaar en vindbaar te maken. Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring met de webredactie van websites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en sites van pensioenfondsen. Bij mijn webredactie kijk ik naar de spelling en leesbaarheid én naar de juiste zoekwoorden (SEO). Ook houd ik rekening met het webdesign.

Redacteur zakelijke teksten

Verder kan ik uw brieven, brochures, offertes en rapporten redigeren. Bedrijven vergeten wel eens om voldoende aandacht aan dergelijke, toch belangrijke, teksten te schenken. Met mijn redactie bent u verzekerd van een krachtige en professionele tekst. U kunt daarvoor vertrouwen op mijn jarenlange ervaring met dit soort redactie.

Meer informatie?

Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten van mijn werk als redacteur of een offerte wilt.