Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Redacteur

Ik maak uw teksten beter.

Gabor Mooij als nauwkeurige redacteur van uw tekstenWilt u leesbare kwaliteitsteksten? Dan kunt u rekenen op mijn uitgebreide ervaring als redacteur. Bij mijn redactie kijk ik nauwkeurig naar de spelling en het taalgebruik. Verder herschrijf ik zinnen om teksten duidelijker en begrijpelijker te maken. Daarbij verdiep ik me in de doelgroep en het specifieke onderwerp van een tekst.

Redigeren jaarverslagen

U bent bij mij aan het juiste adres voor het redigeren van uw jaarverslag. Ik heb een uitgebreide ervaring met dit redactiewerk. Zo redigeer ik al jaren de jaarverslagen van de pensioenfondsen van de KLM.

Webredactie

Daarnaast help ik u als ervaren webredacteur graag om uw webteksten beter leesbaar en vindbaar te maken. Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring met de webredactie van websites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en sites van pensioenfondsen. Bij mijn webredactie kijk ik naar de spelling en leesbaarheid én naar de juiste zoekwoorden (SEO). Ook houd ik rekening met het webdesign.

Redacteur zakelijke teksten

Verder kan ik u ondersteunen met de redactie van zakelijke teksten zoals brieven, brochures, offertes en rapporten. U kunt hiervoor vertrouwen op mijn jarenlange ervaring met dit soort redactie.

Meer informatie?

Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten of een offerte wilt.