Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Redacteur

Ik verbeter uw teksten.

Gabor Mooij als nauwkeurige redacteur van uw teksten en jaarverslagenWilt u leesbare en krachtige kwaliteitsteksten? Dan kunt u rekenen op mijn uitgebreide expertise als redacteur. Bij mijn redactie kijk ik nauwkeurig naar de spelling en het taalgebruik. Verder herschrijf ik alinea’s, zinnen en woorden om teksten duidelijker en begrijpelijker te maken. Daarbij verdiep ik me in uw doelgroep en het specifieke onderwerp van de tekst.

Redacteur jaarverslagen

U bent bij mij aan het juiste adres voor het redigeren van uw jaarverslag. Ik heb veel ervaring met dit redactiewerk. Zo heb ik tussen 2011 en 2019 de jaarverslagen geredigeerd van de pensioenfondsen van de KLM en Blue Sky Group en tussen 2009 en 2013 de jaarverslagen van de Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten (SPMS). Voor uw jaarverslag kan ik ook interviews houden en artikelen schrijven.

Webredactie

redactie redacteur redigeren webredactie webredacteur tekst webtekstAls ervaren webredacteur help ik u graag om uw webteksten beter leesbaar en vindbaar te maken voor uw doelgroep. Ik heb meer dan vijftien jaar de webredactie verzorgd van websites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en sites van pensioenfondsen. Bij mijn webredactie kijk ik naar de spelling en leesbaarheid én naar de juiste zoekwoorden (SEO). Ook houd ik rekening met het webdesign door de lengte en opbouw van de teksten af te stemmen op de vormgeving van de websites.

Redacteur zakelijke teksten

Verder kan ik uw zakelijke brieven, brochures, offertes en rapporten redigeren. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties vergeten wel eens om voldoende aandacht aan dergelijke, toch belangrijke, teksten te schenken. Met mijn redactie bent u verzekerd van een krachtige en professionele tekst.

Meer informatie?

Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten van mijn werk als redacteur of een offerte wilt.