Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Brochures en whitepapers

Ik heb informatieve en wervende teksten voor brochures en whitepapers geschreven. U leest hieronder meer over mijn ervaring op dit gebied.

tekstschrijver wervende en informatieve brochures en whitepapersIn 2015 en 2016 schreef ik informatieve whitepapers voor Atrea, een bedrijf dat hrm-software maakt. Een van deze whitepapers over de Wet werk en zekerheid vindt u hier. Voor het zusterbedrijf MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie) schreef ik in 2016 drie whitepapers (op de site vermeld als e-books).

Brochureteksten

Van januari tot april 2016 maakte ik voor verzekeraar Aegon wervende en informatieve brochureteksten over pensioenproducten voor de zakelijke markt. In dezelfde periode verzorgde ik voor Stap Algemeen Pensioenfonds teksten voor brochures over de aanpak van dit algemeen pensioenfonds.

In 2012 maakte ik voorlichtende teksten voor werkgevers en werknemers over mantelzorg voor branchevereniging NRK (rubber– en kunststofindustrie). Eerder verzorgde ik brochureteksten over pensioenbesparingen door werkgevers voor Rooyackers & Partners Pensioen Consultants. Voor Nilesk (productie in China), detacheringsbureau Maandag® en de gemeente Alphen aan den Rijn schreef ik wervende brochureteksten.

Uw brochure of whitepaper

Graag schrijf ik ook een duidelijke en prikkelende tekst voor uw brochure of whitepaper. Neem contact met me op voor meer informatie.