Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Webteksten

webteksten van tekstschrijver en webredacteur Gabor Mooij

Met het schrijven van informatieve en commerciële webteksten heb ik veel ervaring. Dit deed ik voor vaksites, websites van bedrijven en sites van pensioenfondsen. U vindt hieronder een overzicht. De links zijn naar de websites van de verschillende klanten.

Informatieve webteksten

Ik schreef in 2016 webteksten voor de nieuwe website van Stap Algemeen Pensioenfonds. Daarnaast verzorgde ik in 2016 een webtekst over het jaarverslag 2015 voor de deelnemers van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel . Sinds 2013 maak ik teksten voor Xpert Omgevingszaken van Reed Business Media (kennisbank over omgevingsrecht). Verder schreef ik van 2005 tot 2013 checklists voor Managementsupport.nl, een website voor secretaresses.

In 2012 verzorgde ik 45 teksten over zorgverzekeraars en een e-brochure over zorgverzekeringen voor Zorgpremie.nl. Verder maakte ik in 2009 de teksten voor actieve deelnemers voor de website van de Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten (SPMS). Van 2003 tot en met 2005 schreef ik ruim 200 webteksten over plaatsen, streken en landen voor reisorganisatie Pharos Reizen (ANWB).

Commerciële websites

Voor Atrea (hrm-software) schrijf ik vanaf 2015 teksten voor de website, inclusief advertentieteksten voor AdWords en LinkedIn. In 2014 en 2015 maakte ik webteksten voor de websites van iNLIFT (liftinterieuren) en Wijbenga (meubelmakersbedrijf). Verder verzorgde ik tussen 2006 en 2013 webteksten voor de zakelijke websites Groenservice Tuinmaterialen (inrichting van tuinen), KVA Credit Finance (bureau gespecialiseerd in kredietverzekering en incasso), Safeness.nl (webwinkel producten beveiliging en veiligheid) en CelecTherapie (psychologenpraktijk).

Meer weten?

Wilt u ook een prettig leesbare, wervende en heldere webtekst op uw site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.