Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Brochures en whitepapers

Ik heb informatieve en wervende teksten voor brochures en whitepapers geschreven. U leest hieronder meer over mijn ervaring op dit gebied.

tekstschrijver wervende en informatieve brochures en whitepapersVoor MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie) schreef ik in mei en juni 2016 een serie informatieve whitepapers (op de site vermeld als e-books). Van januari tot april 2016 maakte ik voor verzekeraar Aegon wervende en informatieve brochureteksten over pensioenproducten voor de zakelijke markt. In dezelfde periode verzorgde ik voor Stap Algemeen Pensioenfonds teksten voor brochures over de aanpak door een algemeen pensioenfonds. In 2015 schreef ik informatieve whitepapers voor Atrea, een bedrijf dat hrm-software maakt.

Brochureteksten

In 2012 maakte ik voorlichtende teksten voor werkgevers en werknemers over mantelzorg voor branchevereniging NRK (rubber– en kunststofindustrie). Voor A&O Pensioen Services schreef ik in 2012 een tekst over de kijk van deze pensioenuitvoerder op pensioenen. Eerder verzorgde ik teksten over pensioenbesparingen door bedrijven voor een brochure van Rooyackers & Partners Pensioen Consultants. Voor Nilesk (productie in China), detacheringsbureau Maandag® en de gemeente Alphen aan den Rijn schreef ik wervende brochureteksten.

Uw brochure of whitepaper

Graag schrijf ik ook een duidelijke en prikkelende tekst voor uw brochure of whitepaper. Neem contact met me op voor meer informatie.