Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Tekstschrijver

Ik trek de aandacht van uw doelgroep.

tekstschrijver brochures, whitepapers, webteksten, e-books

Graag ben ik u als tekstschrijver van dienst met uw zakelijke teksten. Ik schrijf informatief én wervend vanuit uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor uw brochures, whitepapers en teksten voor uw website. Daarnaast kan ik een boek of e-book voor u verzorgen. Ook maak ik graag een helder persbericht voor u dat de aandacht vestigt op uw organisatie, dienst of product.

Brochures en whitepapers

Op de maat van uw doelgroep schrijf ik een wervende en/of informatieve tekst voor uw brochure of whitepaper. U kunt daarbij rekenen op mijn uitgebreide ervaring met dergelijke teksten. Ik houd er rekening mee op wat voor manier (vormgeving, digitaal en/of op papier) de brochure of whitepaper verschijnt.

Commerciële en informatieve webteksten

Verder sta ik voor u klaar voor een overtuigende en zoekmachinevriendelijke tekst voor uw website. Ik heb commerciële en informerende webteksten gemaakt voor sites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en websites van pensioenfondsen. Hierbij pas ik zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe. Dat betekent dat ik uw webteksten voorzie van de juiste zoekwoorden. Deze zorgen ervoor dat uw doelgroepen uw site vinden.

Duidelijke boeken

Wilt u een helder geschreven boek over een vakonderwerp of een interessant e-book dat de aandacht trekt? Dan help ik u graag. Ik ben namelijk een ervaren auteur van meer dan tien zakelijke boeken.

Persberichten

Ik kan voor u een persbericht schrijven en zorgen voor de verspreiding en promotie daarvan. Uw boodschap en doelgroep staan centraal. Ik heb een aantal succesvolle persberichten inclusief pr verzorgd.

Aanvullende informatie

Wilt u aanvullende informatie of een offerte? Bel of mail me dan. Ik ben u graag van dienst.