Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Zakelijke teksten

Ik heb veel ervaring met het redigeren van verschillende soorten zakelijke teksten. U moet daarbij denken aan brochures, brieven, offertes, rapporten, handleidingen en boeken.

redacteur zakelijke teksten Gabor MooijZo redigeerde ik in 2015 acquisitiebrieven en productteksten voor Atrea, een onderneming op het gebied van hrm-software. Daarnaast heb ik in 2013 en 2014 een groot aantal zakelijke teksten geredigeerd voor Technolution, een bedrijf uit Gouda dat elektronica en softwareoplossingen ontwikkelt. Ik zorgde dat de spelling en de grammatica van brochures, brieven, handleidingen, rapporten en offertes klopten.

Verder verzorgde ik de eindredactie van boeken die ik voor Vakmedianet en Kluwer heb geschreven. Ook redigeerde ik commerciële brieven voor mkb-bedrijven, zoals een schildersbedrijf en een reproservice.

Betere zakelijke teksten nodig?

Met plezier lever ik een bijdrage aan uw brochure, handleiding, rapport, offerte, brief, boek of andere zakelijke tekst. Neem contact op als u meer wilt weten over mijn redactiewerk.