Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Redacteur

Ik maak uw teksten beter.

Gabor Mooij voor nauwkeurige redactie van uw tekstenGraag verhoog ik de kwaliteit en leesbaarheid van uw teksten. U kunt daarvoor rekenen op mijn uitgebreide ervaring als redacteur van papieren en onlinepublicaties. Bij mijn redactie kijk ik nauwkeurig naar de spelling en het taalgebruik. Ik verbeter taalfouten en herschrijf zinnen om teksten duidelijker en begrijpelijker te maken voor de lezer.

Jaarverslagen

U bent bij mij aan het juiste adres voor het redigeren van uw jaarverslag. Ik heb een uitgebreide ervaring met dit redactiewerk. Zo redigeer ik al jaren de de jaarverslagen van de pensioenfondsen van de KLM.

Webredactie

Daarnaast help ik u als ervaren webredacteur graag om uw webteksten beter leesbaar en vindbaar te maken. Ik bezit meer dan tien jaar ervaring met de webredactie van sites van kleine en middelgrote bedrijven, hrm-sites en websites van pensioenfondsen. Bij mijn webredactie kijk ik zowel naar de spelling en leesbaarheid als naar de juiste zoekwoorden (SEO). Ook houd ik rekening met het webdesign.

Redactie zakelijke teksten

Verder ben ik u graag van dienst met de redactie van zakelijke teksten zoals brieven, brochures, offertes en rapporten. U kunt hiervoor vertrouwen op mijn jarenlange ervaring met dit soort redactie. Typerend voor mijn aanpak is dat ik me verdiep in de doelgroep en het vakgebied waarover de tekst gaat.

Meer informatie?

Neem gerust contact met me op als u meer wilt weten of een offerte wilt.