Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Blogs en nieuwsberichten

nieuwsberichten en blogs freelance journalist tekstschrijver Gabor MooijIk beschik over een uitgebreide ervaring met nieuwsberichten, nieuwsblogs en opiniërende blogs. Deze heb ik geschreven en schrijf ik voor vak- en nieuwssites en voor sites van bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht.

Blogs

Voor de blog Goed Bekend van Driessen HRM verzorg ik sinds 2014 wekelijks een deel van de weblogs. Datzelfde doe ik sinds 2016 voor een weblog van Mensiumgroep (dochterbedrijf Driessen). Ook schrijf ik voor de blog Samen Slim van Driessen voor werkzoekenden.

Daarnaast blog ik regelmatig over hrm-onderwerpen voor Atrea (hrm-software). Over hrm en communicatie op de werkvloer maak ik weblogs voor MediaMyne (dienstverlener digitale interne communicatie).

Begin 2016 schreef en redigeerde ik in opdracht van Aegon blogs voor de site van Stap Algemeen Pensioenfonds. Van 2011 tot 2013 blogde ik voor de financiële vergelijkingssite eyeOpen over hypotheken, verzekeren, pensioenen en fiscale onderwerpen. Verder schrijf ik voor de door mij gemaakte en beheerde site WerkGeld.nl een deel van de weblogs.

Nieuwsartikelen

Vanaf 2015 schrijf ik maandelijks nieuwsberichten voor Atrea. Eerder verzorgde ik voor de vakwebsites HRpraktijk.nl en Zibb.nl (bestaat niet meer) een groot aantal nieuwsartikelen op het gebied van hrm, sociale zekerheid en ondernemen.

Uw weblog

Heeft u een blog of nieuwsbericht nodig? Ik ben u graag van dienst.