Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver

Journalist

Ik verhelder ingewikkelde onderwerpen.

journalist voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, nieuwsbrief of websiteMet plezier zet ik mijn journalistieke vaardigheden in voor uw vaktijdschrift, bedrijfsmagazine, nieuwsbrief of website. U bent bij mij aan het goede adres voor het helder maken van ingewikkelde onderwerpen. Ik kan u als zelfstandig journalist van dienst zijn met een achtergrondartikel, interview, blog of nieuwsbericht.

Welke onderwerpen?

Mijn journalistieke specialisaties zijn financiële producten, hrm, pensioenen en sociale zekerheid. Ik ben ook goed thuis in onderwerpen op het gebied van communicatie, e-hrm, internet, leefomgeving en archeologie.

Achtergrondartikelen en interviews

Vanaf 2002 heb ik veel journalistieke ervaring opgebouwd met achtergrondartikelen en interviews voor vakbladen, publieksbladen, relatiemagazines, personeelstijdschriften en het internet. Daardoor kan ik zowel duidelijke en informatieve artikelen schrijven voor een vakpubliek als voor een brede(re) doelgroep. Ik zet deze expertise en mijn uitgebreide ervaring graag in voor uw publicatie.

Blogs en nieuwsberichten

U kunt bij mij terecht voor nieuwsberichten of nieuwsblogs die ik op maat schrijf voor uw publiek of doelgroep. Nieuwsblogs voor bedrijven laat ik zo goed mogelijk aansluiten op hun producten of diensten. Daarnaast ben ik u graag van dienst met blogs waarin ik een onderwerp of ontwikkeling bespreek.

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een offerte.